trygg handel

New ZealandGigantkontrakt på ny fiskebåt til New Zealand

Simek AS har inngått kontrakt med rederiet Sealord Group Ltd på New Zealand om bygging av en 82,9 meter lang hekktråler. Prisen er i overkant av 400 millioner kroner. Skroget bygges i Polen og fraktes til Flekkefjord på lekter sommeren 2017 for videre utrustning.

Les mer …
 

IMG 0413Jubileumsmarkering og Julebord på Utsikten

Lørdag 14 november 2015 feiret Flekkefjrod Elektro sitt 25 års jublieum og julebord med flott markering på Utsikten hotell i Kvinesdal. Der ble det blandt annet historiske tilbakeblikk på årene som har gått i bilder og ord. Det var også høytidelig utdeling av medalje for lang og tro tjenest til Rune Mydland og Kåre Asjørn Larsen. Ordfører i Flekkefjord, Jan Sigbjørnsen sto for utdelingen.

 

image1Flott markering av 25 års jubileet!

Det ble en flott markering av 25 årsjubileet med Åpen dag fredag 19.juni:) Mange tok turen innom Svegeskogen i løpet av dagen/ettermiddagen. Masterchef Rune serverte knallgod grillmat! Forskjellige leverandører hadde utstilling/demo av materiell og det var mulighet for å gjøre en god handel. Ca 200 personer benyttet muligheten til å være med på gratis-lotteriet der hovedpremien var en flott el-sykkel! De heldige vinnere :

Les mer …
 

2yt49nf8bm7uoe9b1Ny fiskebåt-kontrakt sikrer arbeidsplasser

Simek AS signerer ny fiskebåt-kontrakt som sikrer tilnærmet full sysselsetting fram til julen 2016. Fartøyet er en 75 meter lang kombinert snurper og tråler til et rederi på Shetland. Verdien av kontrakten er 250-300 miilioner kroner.

 

 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Siste >>

Side 1 av 10