Industri

Vi har over 20 års erfaring fra industrielle anlegg. Denne erfaringen kommer godt med når en skal finne de riktige løsningene.

Våre leveranser spenner i fra enklere oppdrag som utskiftning av kabel eller lysarmaturer, til mer kompliserte oppgaver som prosjektering og leveranse av automatiserte styringssystemer (PLS).

Automasjon

Vi har bred erfaring fra automatiserte anlegg, og vi er ikke leverandøravhengige. Det vil si at vi kan velge den beste løsningen basert på kundens behov. I tillegg har vi samarbeid med resurser i bransjen, slik at våre kunder kan føle seg trygg på at kompetansen er på plass. Vi prosjekterer og leverer nye anlegg og kan også gå inn og forbedre eksisterende anlegg.

Tavlebygging

Vi har nytt og moderne tavleverksted. Her produserer sertifisert elektropersonell fordelingstavler, starterskap og styringssystemer. For flere kunder står vi også for prosjektering og design. Vi er kjendt for å levere løsninger som fungerer. Alt er selvsagt i henhold til gjeldende normer og forskrifter, og med god dokumentasjon. Vi er også sertifisert for å bygge tavler til EX (eksplosjonsfarlige) områder.

Gravering

Vår graveringsmaskin kan mer enn å gravere enkle skilt. For vår egen drift benytter vi maskinen til å produsere større paneler (f.eks. ved tavleproduksjon) og store logoer. Maskinen takler de fleste metaller og plastmaterialer, og en har derfor stor frihet til valg av form og farge. Underlaget kan vi motta på de fleste kjente filformat. Ta kontakt for mer informasjon eller en prøve.

Serviceavtaler og kontroll

Jevnlig ettersyn er den beste sikringen mot uønskede driftsstanser i det elektriske anlegget. En serviceavtale kan også sikre en gradvis oppgradering, slik at en ikke trenger skippertak og store enkelt-investeringer. Det er også mer effektivt når vi allerede kjenner det elektriske anlegget.

Prosjektering

Godt verktøy er halve jobben. Dette gjelder også i forbindelse med prosjektering av en elektroinstallasjon. Korrekte tegninger, gode beskrivelser og jobbpakker er et viktig verktøy for at installasjonsarbeidet skal bli så effektivt som mulig. Samt at selve installasjonen fungerer optimalt og at sikkerheten er ivaretatt. Dette har vi lang erfaring med.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Våre dyktige og erfarne elektrikere står alltid klar for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag for en gratis befaring og et uforpliktende tilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle