Næringsbygg

I utgangspunktet er ikke et næringsbygg så forskjellig fra en bolig. Alt er bare en del større og kraftigere.

Det er bruken som skaper de største skillene. Siden de fleste næringsbyggene kun blir benyttet en del av døgnet er det her mulighet for store besparelser. Vi er en totalleverandør med kompetanse og erfaring fra prosjektering til montasje innen sterk- og svakstrøm.

Teknisk

Det tekniske anlegget er nervesystemet i et bygg. Selv om dette ikke er det området en ser best, vil det være smart å sette inn resurser på dette området. Dette er «stammen». Her legges grunnlaget for god sikkerhet og god driftsøkonomi.

Alarm og adgangskontroll

Beskytt dine verdier! Vi kan tilby fullt spekter av sikkerhetssystemer; brann, tyveri, låse- og adgangssystemer og videoovervåkning.

Serviceavtaler og kontroll

I henhold til internkontrollforskriften er byggeier pålagt å foreta rutinemessig kontroll av det elektriske anlegget. Vi har eget personell som er sertifisert for denne jobben.

Prosjektering

Godt verktøy er halve jobben. Dette gjelder også i forbindelse med prosjektering av en elektroinstallasjon. Korrekte tegninger, gode beskrivelser og jobbpakker er et viktig verktøy for at installasjonsarbeidet skal bli så effektivt som mulig. Samt at selve installasjonen fungerer optimalt og at sikkerheten er ivaretatt. Dette har vi lang erfaring med.

Belysning

Det har skjedd mye i utviklingen den siste tiden. For eksempel bruker en armatur fra 70-80 tallet ca 80 % mer energi enn en moderne armatur. Styringssystem er en god investering, men i dag er det også «intelligente» armaturer på markedet som dimming i henhold til dagslys og med bevegelsessensorer som kutter lyset når rommet ikke er i bruk. Kom en tur innom oss og se på løsningene vi bruker i våre kontorer.

Styringssystem

Et system for styring av det tekniske anlegget kalles et SD-anlegg (sentral driftsstyring). Dette kan styre lys, varme, kjøling og ventilasjon slik at en oppnår en optimal drift av anlegget, og har god kontroll og oversikt over energibruken, samtidig som det ikke går på bekostning av komforten. Det er også gode alternativer for mindre installasjoner, eller dersom en kun ønsker å styre deler av anlegget.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Våre dyktige og erfarne elektrikere står alltid klar for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag for en gratis befaring og et uforpliktende tilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle