Flekkefjord Elektro AS

Om oss

Da Flekkefjord Elektro AS ble etablert i 1990 dreide det seg hovedsakelig om skipsinstallasjoner. I dag har vi også et bredt tilbud innen landbasert installasjon, industri og offshore. Vi har valgt å satse på kunnskap, og kan i dag tilby en samlet løsning innen sterk- og svakstrøm.

Vi holder til i Svegeskogen industriområde, ca 2 km vest for Flekkefjord sentrum. Her sitter administrasjonen, samt lager og møteplass for landavdelingen. Fra høsten 2012 har vi hatt lager og møteplass for noen servicemontører på Tonstad i Sirdal. Vi har også et lager og møteplass ved Håndverksenteret i Kvinesdal og på Moi.  Flekkefjord Elektro AS er et heleid datterselskap av Iversen Holding.

Det er ca 70 ansatte i firmaet. I tillegg leier vi inn personell på de større prosjektene. Flekkefjord Elektro AS er en av distriktets største opplæringsbedrifter innen elektro. Hos oss får lærlingene en variert praksis fra både service og industri.

I tillegg til prosjektering og installasjon produserer vi styreskap på eget tavleverksted. Vi har også en avansert graverings og fresemaskin som gjør oss i stand til å levere skilting i de fleste materialer.

HMS – internkontroll og kvalitetssikring

Det er et generelt høyt fokus på sikkerhet i dag. Så også hos våre kunder. Vi vet at for å være konkurransedyktige må vi bevise at vi kan jobbe sikkert og uten skader på verken personell, verdier eller miljø. Flekkefjord Elektro AS har innført et system for kvalitetssikring og internkontroll basert på ISO 9002. Vi legger ned mye resurser på å vedlikeholde og forbedre systemet.

Godkjenninger og registreringer:

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Våre dyktige og erfarne elektrikere står alltid klar for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss i dag for en gratis befaring og et uforpliktende tilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle